Отборите на Лестър и Челси играят при резултат 0:1 в един

...
Отборите на Лестър и Челси играят при резултат 0:1 в един
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лестър - Челси 1:1, отмениха гол на гостите

Отборите на Лестър и Челси играят при резултат 0:1  в един от най-интересните конфликти от 27-ия кръг на Висшата лига. Бен Чилуел откри за " сините " от Лондон с прелестен гол в 11-ата минута.

Двубоят започва в 17:00 часа и може да го гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим развиването на срещата онлайн.

Мачът стартира чудесно за гостите от Лондон, който съумяха да открият резултата в 11-ата минута посредством Бен Чилуел. Левият защитник на Челси вкара ужасно попадение, което сигурно ще бъде един от кандидатите за гол на кръга в Англия. След осъществяване на корнер и последвалото разиграване, топката попадна в Кулубали на далечната греда. Бранителят финтира с лекост състезател на домакините и върна топката на отсрещния фланг, центрирайки към Чилуел. Бранителят стреля от воле по диагонала и не остави шансове на Дани Уорд.

Още в ответната офанзива Лестър стигна до свободен удар на метър от аутлинията. Джеймс Мадисън центрира доста остро в наказателното поле, където Кепа не реагира добре. Даниел Амартей понечи да стреля с глава, само че от непосредствена непосредственост не съумя да насочи топката в опразнения на вратата ъгъл и топката излезе в навън.

В 24-ата минута Челси бе доста покрай това да удвои преднината си на „ Кинг Пауър ”. Жоао Феликс бе изведен зад защитата на домакините и останал самичък против Уорд стреля технично. За негово злощастие обаче, топката мина около вратаря, само че не влезе в мрежата, срещайки левия непряк дирек на вратата.

Минути по-късно футболистите на Лестър дадоха отговор уместно. Дюсбъри-Холполучи пред наказателното поле на Челси, стреля мощно, а след рикошет топката срещна напречния дирек зад Кепа Арисабалага, след което вратарят улови без проблеми.

В 34-ата минута футболистите на Греъм Потър стигнаха до втори гол в мача, откакто Жоао Фелик се възползва от прелестно центриране на Лофтъс Чийк отдясно. Попадението обаче бе анулирано поради засада при паса към Лофтъс Чийк вдясно. Ситуацията бе прегледана благодарение на ВАР, преди Андре Маринър да уточни крайното си решение.

LIVE ЛЕСТЪР – ЧЕЛСИ 0:1

0:1 Чилуел 11'

Стадион: „ Кинг Пауър ”, Лестър

Рефер: Андре Маринър

Лестър : Уорд, Амартей, Соутар, Фаес, Перейра, Менди, Дюсбъри-Хол, Кастан, Мадисън, Дака, Ихеаначо

Мениджър: Брендън Роджърс

Челси : Арисабалага, Фофана, Кулибали, Кукурея, Лофтъс-Чийк, Фернандес, Ковачич, Чилуел, Жоао Феликс, Хаверц, Мудрик

Мениджър: Греъм Потър
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР